Elke euro is het dubbele waard!!

Elke euro is het dubbele waard!!

Vanaf 21 september t/m 6 oktober 2024 helpt Stichting DierenLot meer dan 250 dierenorganisaties in Nederland met een jaarlijkse digitale collecte. Van elke euro die wordt gedoneerd wordt deze tot een bedrag van 100 euro verdubbeld!!!

Wij hopen dat u ook de schildpadden een warm hart toedraagt en ons verder helpt met het uitbreiden van de schildpaddenopvang. We hebben dit jaar een stop ingevoerd voor de vele gevonden schildpadden, dit omdat we geen ruimte hebben om veel meer dan 5000 schildpadden dierwaardig te huisvesten.

Er druppelen nog steeds vaak schrijnende gevallen binnen dus zijn we druk bezig uit te breiden. Onze droom is om een schildpaddenreservaat waar te maken. Waar de schildpadden vrij van honger, stress en kou dierwaardig kunnen leven. En waar we nooit weer vol kunnen raken!

Hier is helaas veel geld voor nodig. De wil en het doorzettingsvermogen van onze kant is er in ieder geval, helpt u ons mee met een kleine donatie die door Dierenlot wordt verdubbeld? Vele kleinen maken een grote droom mogelijk waar!

Alvast bedankt namens 5000+ schildpadden in de opvang <3

Link om te doneren via Dierenlot, klik hier

Written by:

97 Posts

View All Posts
Follow Me :