Laatste mogelijkheid om te kijken dit jaar!!

Vrijdag 16 November 2018

Voor iedereen die tijdens onze open dag dit jaar niet heeft kunnen komen, of zelfs nog een keer wil komen :) Organiseren wij nog één kijkmiddag dit jaar! Aangezien wij maar 6 dagen per jaar open mogen zijn welke wij met andere activiteiten hebben opgevuld. Is er nog 1 dag over! En deze mogelijkheid willen wij u daarom nog dit jaar nog geven! Want de volgende open dag is pas in september 2019.

De eerstvolgende kijkmiddag is op Vrijdag 28 december van 13:00 tot 18:00 uur.

Volgens ons is deze periode een goede periode namelijk tussen kerst en nieuwjaar wanneer veel mensen vrij zijn. Wij hopen dan ook dat u een mogelijk heeft om even langs te waaien. Deze kijkmiddag is de kleine variant van onze grote open dag! Dus er zijn verder geen extra activiteiten georganiseerd.

Entree €2.- per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis.

Wij vragen entree aangezien wij nog veel geld nodig hebben om alle verblijven klaar te krijgen. Wij zijn nu eenmaal afhankelijk van giften en donaties! Alvast hartelijk dank namens meer dan 1100 schildpadden!

NB: Gratis Parkeren - Rolstoelvriendelijk - Kindvriendelijk