Gezocht administratief vrijwilliger voor Afd. legalisatie

Zaterdag 10 Juni 2017

Wij zijn op zoek naar een administratief vrijwilliger voor de Afd legalisatie bij de Stichting Schildpaddenopvang Nederland in Harkema. Je verzorgt hiermee de gedeeltelijke verwerking van aangiften bij Gemeenten, CITES aanvragen, Amivedi invoer en publicaties op onze media zoals Website, Twitter en Facebook. Conreet betekend dit op aanwijzing van de beheerder en daarbij onze juridisch adviseur, het scannen en opmaken van (standaard) documenten en de archivering hiervan. En vervolgens na goedkeuring verzorg je hiervan de verzending per e-mail of reguliere post. 

Ben je handig met Google Docs, Excel, Word en Outlook. Goede beheersing formeel Nederlands in woord en geschrift. Graag in de buurt van Harkema. Slechts paar uurtjes per week. Ondersteuning gevraagd alleen in drukke tijden (zoals nu!). Reactie via info@schildpaddenopvang.nl  (PS; Onkostenvergoeding voor vrijwilligers is natuurlijk altijd mogelijk!)