Gem. Achtkarspelen en Brandweer positief!

Woensdag 26 April 2017
Yes ook de Gemeente Achtkarspelen en de Brandweer zijn positief over de komst van de extra schildpaddenopvang in Harkema. Er komt heel wat bij kijken, brandveiligheid, milieuvergunning, omgevingsvergunning, ontheffingen enz. enz. Nu dit allemaal in werking is kan de verbouw bijna beginnen. Echter wachten we nog op een mogelijke subsidie van de overheid… Want zonder subsidie is het bijna onmogelijk om zo’n groot pand te onderhouden. Denk alleen al aan de kosten voor verwarming… Op een koude dag gaat er al gauw 100 m3 aan gas doorheen...

 
Wie o Wie van onze trouwe volgers wil daarom donateur worden? Hiermee helpt u echt mee aan onze toekomst in het nieuwe gebouw. Aan een donateurschap stellen wij geen eisen aangezien wij natuurlijk niet in de beurs van onze donateurs kunnen kijken. Maar om een idee aan te geven (i.v.m bankkosten), zouden wij al blij zijn met een periodieke bijdrage van 5 euro. Dit mag eenmalig zijn, maar ook maandelijks, per kwartaal, halfjaar of jaarlijks. Dit minimale bedrag wordt aangehouden i.v.m. kosten voor banktransacties. Bij een bedrag van 5 euro blijft er een bedrag over wat ook echt een verschil maakt.

Daarnaast nog heel belangrijk! Wij hanteren geen strijkstok beleid, dus we hebben geen betaalde mensen of dure directeuren en managers in dienst. Alle donaties komen daadwerkelijk bij de opvang terecht!

Zet hieronder in de reacties of u ook donateur wilt worden, voor welk bedrag en per welke periode, maand, kwartaal, halfjaar of jaar! We sturen u dan op een later moment een prive bericht hoe u dit in orde kunt maken. Wilt u éénmaal een donatie doen? Dat kan online via deze link: https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=6151&taal=NL_NL

I.v.m. met subsidie van de overheid is het belangrijk dat wij aantonen hoe belangrijk ons werk is. Dit is duidelijk te bewijzen door de grote hoeveelheid van schildpadden (600+) die we op dit moment noodgedwongen permanent moeten opvangen en de grote hoeveelheid die nog gaan komen. Daarnaast is het belangrijk dat wij de maatschappelijke betrokkenheid aantonen. En dat kan bijvoorbeeld door het aantonen van de hoeveelheid donateurs. De hoeveelheid vaste donateurs is niet heel erg groot, daarom vragen wij u dan ook of u misschien een vaste donateur wilt worden van onze opvang. We hopen echt op uw hulp!

Alvast heel erg bedankt!! (Het delen van dit bericht zo geweldig zijn)

PS: Onze huidige donateurs bedanken wij voor jullie steun, zonder jullie waren we nooit zover gekomen!! Superrr bedankt <3 !!