Wegwerkzaamheden, opvang moeilijker bereikbaar!

Maandag 24 April 2017

Aan de Warmoltsstrjitte in Harkema wordt op dit moment groot onderhoud verricht. Daardoor is onze opvang in bepaalde periodes moeilijker bereikbaar. Daarom de volgende aanwijzingen.


Periode 24-04-2017 t/m 03-05-2017: Als u vanaf Drachten via de N369 (betonwei) via de Reitsmastrjitte Harkema binnenkomt, kunt u ons normaal bereiken. Vanaf Groningen, via Surhuisterveen en vervolgens naar Harkema via de Warmoltsstrjitte wordt het een stuk moeilijker. Probeer dan in Surhuisterveen via het Jachtfjild op de N369 (betonwei) te komen en Harkema vervolgens via de Nijewei of de Reitsmastrjitte binnen te komen.

Vanaf periode 04-05-2017 t/m 05-05-2017: Zijn we in beide richtingen moeilijk bereikbaar omdat er dan werkzaamheden pal voor onze deur plaatsvinden. Eventueel kunt u in de buurt parkeren om ons alsnog te voet te bereiken.

Foto: Fokke Ophuis