Storing hostingprovider

Woensdag 03 Augustus 2016

Als gevolg van een grote storing bij onze hostingprovider is onze website dinsdag 2 augustus onbereikbaar geweest. Aangezien onze hostingprovider totaal niet bereikbaar was, wellicht vakantie maar dit in onze ogen echt niet kan, zijn we per direct overgestapt op een andere provider. We kunnen namelijk geen moment zonder onze webdiensten aangezien wij onze dossiervoering ook online gebruiken. We hebben de hele dag geen notities en verslagen kunnen maken in ons medische beheersysteem.

Gedurende de nacht van 2 op 3 augustus hebben we dan ook alle bestanden overgezet op een andere server. Mocht u nog problemen ervaren dan stellen wij een berichtje hiervan op prijs.

Heeft u in deze periode mailtjes aan ons gestuurd, dan verzoeken wij u dit nogmaals te doen.