14 jaar leven in een viskom!

Vrijdag 29 Augustus 2014

Vandaag door dierenvrienden binnengebracht. Een roodwangetje van 14 jaar!!! Heeft zijn hele leven in een vissenkom geleefd, geen verlichting, eenzijdige voeding. 3 cm water. Net zo groot als een aansteker... terwijl deze al 10x zo groot had moeten zijn. In slechte conditie, troebele ogen, en ontsteking in de keel! Bloedarmoede en vitaminetekort. 

Wij doen ons best om dit schildpadje weer gezond te krijgen! Door lieve mensen gered en hier gebracht. Delen zo vaak u kan! Dit mag niet meer gebeuren in deze tijd toch? Kunt u ergens een schildpad redden? U kunt bij ons altijd terecht!

- Update; Inmiddels gaat het een stuk beter met de schildpad, hij heet goed en ligt vaak te genieten op het strand. Ook is hij vaak aan het zwemmen. Hij heeft nu de ruimte, je ziet hem genieten :)