OPEN DAG SCHILDPADDENOPVANG HARKEMA Zat 16 augustus

Donderdag 07 Augustus 2014

Net als vorig jaar heeft de schildpaddenopvang in Harkema weer een open dag. En wel op zaterdag 16 aug 2014 tussen 10:00 en 18:00 uur bent u van harte welkom Entree is GRATIS. Maar een kleine donatie is altijd welkom, want we krijgen geen subsidie o.i.d. 

Ook aan de kinderen is gedacht er is een spingkussen en nog vele doe dingen te doen! Ook is er een rommelmarkt aanwezig :) 

Wij bieden een leuke tour langs alle verblijven incl. een kijkje in de keuken waar normaal geen toegang tot is. Er is koffie, thee e.d. verkrijgbaar. Voor de kids is er snoep, ranja en overheerlijke suikerspinnen beschikbaar. 

Naast de opvang van onze echte schildpadden hebben wij ook nog een winkeltje met meer dan 8000 kunstschildpadden welke allemaal te koop zijn. De prijzen lopen van 50 cent tot een paar honderd euro. Vraag gerust naar de prijs! De opbrengst is volledig voor de opvang. Het winkeltje is onstaan uit de gift van een verzameling van een mevr uit Rotterdam die meer dan 50 jaar schildpadden heeft gespraard....

Woont u in de buurt dan is het handig om op de fiets, brommer of scooter te komen. Via het openbaar vervoer zijn we ook te bereiken, lijn 13 Drachten – Leeuwarden Halte Bouwe Harkemastrjitte.

Waar? Warmoltsstraat 7 in Harkema tussen 10:00 en 18:00 uur.

Parkeren? Er zijn verkeersregelaars aanwezig die u bij grote drukte parkeerplekken toewijzen, deze zijn duidelijk herkenbaar door het dragen van een veiligheidshesje.

Schildpadden brengen? Dat is niet mogelijk op onze open dag, graag een mailtje sturen zodat wij een afspraak kunnen maken. (uitgezonderd spoedgevallen dierenambulances e.d.)

Met de opbrengsten van onze open dag willen wij graag een nieuwe en tevens derde binnenverblijf realiseren voor onze waterschildpadden!

Alle donatie die dit jaar worden binnengebracht worden verdubbeld door Stichting Dierenlot!